Siyaset:
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ BÜYÜKŞEHİR'İ ZİYARET ETTİ
 Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü. 

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Trabzon’a gelen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, beraberindeki heyetle Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ın Büyükşehir Belediyesi ziyaretine; Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen, Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü İlçe Belediye Başkanları ve Daire Başkanları eşlik etti. 
BAŞKAN ZORLUOĞLU BİLGİ VERDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zorluoğlu, yapılması düşünülen, yürütülen, ve yapımı tamamlanan projelerle ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a detaylı bilgilendirmede bulundu. Ortahisar Altyapı Projesi ile şehrin uzun yıllar altyapı sorunu yaşamayacağını belirten Başkan Zorluoğlu, “Yapımları tamamlanan yeni otogar, Avrasya Pazarı, Bilim Merkezi ve Planetaryum ile İskenderpaşa otoparkının yakın zamanda açılışlarını gerçekleştireceğiz” dedi. 
YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ
 Daha sonra Trabzon’da İlçe Belediye Başkanları ile toplantı yapan Yılmaz ilçelerde yapılan yatırımlar ve sorunları tek tek dinleyerek not aldı. Çalışmaları ilgiyle dinleyen Yılmaz Trabzon’da gerçekleştirilen hizmetler nedeniyle Başkan Zorluoğlu’na ve ilçe belediye başkanlarına teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a ziyaretin anısına gemi maketi hediye etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku