Siyaset:
Ergin Aydın sahaya indi

 AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın sahaya indi. Başkan Adayı Aydın, Ortahisar’da ilk ziyaretlerini Atatürk Köşkü’ne ve Ahi Evren Dede Türbesi’ne gerçekleştirdi. Aydın, Trabzon’a hizmet etmenin bir gurur ifadesi olduğunu belirterek, “Ortahisar’a hizmet etmek için Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsıma sunduğu şansı 31 Mart akşamı başarı ile sonuçlandırmak için son ana kadar mücadele vermek adına teşkilatımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

AİLECE ZİYARET ETTİ

Başkan Adayı Aydın, çocukları ile birlikte Atatürk Köşkü’nü ziyaret ederek, “Ortahisar için sahaya indiğimiz ilk günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasının şehrimizdeki temsil makamında o ruhu bir kez daha yaşamak istedik. Ulu Önder Atatürk’ün, ‘Ben olayım olmayayım, Türk milleti bakidir. Görevinizi bana karşı değil, millete karşı yapacaksınız.’ sözü yönetim anlayışımızda yol haritalarımızdan olacaktır. Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştireceğimizin garantisini tüm vatandaşlarımıza vermek isterim.” diye konuştu.

AHİ EVREN FELSEFESİ YOLUMUZA IŞIK TUTACAK

Yine çocukları ile birlikte Ahi Evren Dede Türbesi’ni ziyaret eden ve dua eden Başkan Adayı Aydın, “Ahi Evran Dede, Orhan Gazi zamanında İslam’ı yaymak için gelmiş olan ahilerin gönüllü İslam tebliğcisidir, 1461 yılındaki Trabzon’un fethine zemin hazırlamış beş evliyadan birisidir. Ortahisar’ımıza hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Ahi Evren Dede’nin yaşam felsefesi yolumuza ışık tutacaktır. Hizmet anlayışımızda ahilik kültürünün de örneklerini sergileyecek ve ahiler eline, beline, diline sahip olmalıdır anlayışını yönetimimizde sergileyeceğiz.” dedi.

VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ 

Başkan Adayı Aydın daha sonra; AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkan Vekili Enis Ramazanoğlu ve teşkilat mensupları ile Atatürk Alanı, Sıra Mağazalar ve İskenderpaşa Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Adayı Aydın, “Ortahisar’ı hep birlikte yönetmek için oylarınıza talibim. Yakın süreçte Ortahisar için projelerimizi açıkladığımızda hedeflerimizin ne kadar yüksek olduğunu herkes görecek. Şehrimize katkı sunmak adına 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde sandıkta rekor oylara ulaşmak adına tüm ilçemizden destek bekliyorum.” açıklamasında bulundu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku