Siyaset:
İsa Demirci Otogar ve Sanayi bölgesinde vatandaşlar ile buluşup Erdoğan'a destek istedi

 

28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için vatandaşlar ile buluşup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci Otogar ve Sanayi bölgesinde halkı dinledi.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan İsa Demirci: “Akkuş'umuzda hemşehrilerimiz bir araya gelerek gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz. Akkuş otogar esnafımızı ziyaret ederek hasbihal edip, 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için destek istedik.

Emeğin ve emekçinin kalbi durumundaki Akkuş sanayimizde esnaflarımızı ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledik; 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için destek istedik.

Bağımsızlık mücadelemizin 104. yıldönümünde, Türkiye Cumhuriyeti'ni bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, vatan için canını feda eden aziz Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku