Siyaset:
KAYMAKAM NE YAPMAK İSTİYOR ?

 Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan’ın Siyası Röportajına Siyasi Parti Başkanlarından Sert Tepki

Araklı kaymakamı siyasete mi soyundu?

Araklı Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ilçe başkanı Mecit Solmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanı Baki Malkoçoğlu ve Saadet partisi (SP) ilçe başkanı Şakir Şahintaş ortak bir açıklama yaprak Araklı kaymakamı Adnan Tezcan’ın gazeteye verdiği röportaja tepki gösterdiler.

Ortak açıklama şöyle:

Araklı kaymakamı seçime sayılı günler kala yerel gazetelerden birsine beyanat vermek sertiyle akp’nin vaatlerini tekrarlayarak siyasi çalışmalara başlamış tarafsızlığını kaybetmiştir.

Uzun süredir hak ettiği hizmeti alamayan Araklı seçmeninin bunun nedenlerini sorgulamaya başladığı bu dönemde bu röportajın verilmesi düşündürücüdür.

AKP tarafından aynı dönemden başka ilçelerden birden fazla milletvekili adayı gösterilirken dahi Araklı dan aday  gösterilmemesin sebebinin sorgulandığı bu dönemde bu röportajın verilmesi düşündürücüdür.

Sayın kaymakam AKP nin devlet tarafından kayrılmasa ciddi bir oy kaybına uğrayacağını mı gördünüz? AKP teşkilatları ve belediye başkanının yarım yamalak icraatlarını süslemekteki acizliği mi sizi siyasi destek beyanlarına zorladı?

Bu beyanlarınız kime hizmet ediyor.  Siz Araklı kaymakamımınsınız yoksa AKP nin ilçe başkanımınsınız?  Bu zamanlaması düşündürücü açıklamaları kurumunuzun tarafsızlığına yakıştırabildiniz mi?

Kamuoyuna saygılarımızla

 



Araklimedya.com
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku