BÜYÜKŞEHİR SPORCUSU KURT AVRUPA 2.'Sİ OLDU
 Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcusu Elif Şevval Kurt,  Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 2. olarak gümüş madalya kazandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun spora ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda bünyesindeki spor branşlarını çeşitlendiren Büyükşehir Belediyespor, başarılarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyespor sporcusu Elif Şevval Kurt, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 69 kiloda 2.’liği elde ederek önemli bir başarıya imza attı. 

SPORCULARIMIZA EN İYİ KOŞULLARI SAĞLIYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyespor Güreş Branşı Sorumlusu ve Güreş Trabzon İl Temsilcisi Köksal Saral, yaptığı açıklamada “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’nun desteğiyle sporcularımızı en iyi koşullarda müsabakalara hazırlıyoruz. Bu konuda bizlere ve sporcularımıza her konuda verdiği destekten dolayı Sayın Başkanımıza ve müsabakalarda başarılı olarak bizleri gururlandıran tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Sportif AŞ. Genel Kurulu yapıldı

Haberi Oku