İnançla, sabırla ve ortak hayallerle...
 “Sevgili Trabzonspor Ailesi,

 

Bir yılı daha geride bırakırken; inançla, sabırla ve ortak hayallerle yeni bir yıla adım atıyoruz. Geride kalan süreçte karşılaştığımız her zorluk, bizi birbirimize daha da yakınlaştırdı; Trabzonspor’un yalnızca bir spor kulübü değil, aynı duyguda buluşan büyük bir aile olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

Şehrimizin gücünü ve taraftarımızın desteğini her an yanımızda hissederek; kulübümüzün geleceğini daha sağlam temeller üzerine inşa etmek için kararlılıkla çalıştık. Attığımız her adımda emeğe, sürekliliğe ve doğru planlamaya inanarak yol aldık. Yeni yılda da bu anlayışla, kulübümüzü hak ettiği yarınlara taşımak için aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz.

 

Yeni yılın; sağlık, huzur ve umut getirmesini diliyoruz. Ancak umut ederken, dünyanın farklı coğrafyalarında yaşanan acılara da gözlerimizi kapatmıyoruz. Filistin’de süregelen insanlık dramının sona ermesi, masumların artık zarar görmemesi en büyük temennimizdir. Barışın, merhametin ve vicdanın egemen olduğu bir dünyanın mümkün olduğuna inanıyoruz.

 

Bu duygularla; camiamız başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve dayanışma dolu bir yıl diliyorum.

 

Yeni yılınız kutlu olsun.”

 

Ertuğrul Doğan

Trabzonspor Kulübü Başkanı



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Necati Selvitop: “Sizin Adaletiniz bu mudur?”

Haberi Oku