İnsan kaynakları dijitalleşiyor

 TS Kulübü, insan kaynakları (İK) süreçlerini dijital ortamda etkili ve verimli bir şekilde yönetebilmek için 2018 yılından bu yana iş birliği yaptığı insan kaynakları platformu Kolay İK’dan aldığı hizmetin kapsamını genişletti.

Bu zamana kadar özlük, izin, harcama gibi temel İK süreçlerini kapsayan Personel Yönetimi uygulamasını kullanan kulübümüz, yeni anlaşmayla birlikte tüm departmanların Performans Yönetimi süreçlerini de dijitalleştirdi.

Performans değerlendirme, bir çalışanın potansiyelinin, yeteneklerinin, işteki davranışlarının ve işle ilgili tüm niteliklerinin ölçümlenmesini kapsıyor. Çalışanların liderlik, değişime uygunluk, iletişim ve görev yönetimi gibi yetkinliklerini değerlendirebilen bu uygulama, çalışan performansına bağlı olarak kulübümüzün performansını ölçmeye de olanak tanıyacak.

Kolay İK CEO’su Çağlar Yalı konuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Kolay İK olarak günümüz itibarıyla 22 ülkede 2 binden fazla şirkete hizmet veriyoruz. Ancak Trabzonspor’un bizde ayrı bir yeri var çünkü iş birliği yaptığımız ilk spor kulübü konumundadır. Üstelik dijitalleşmenin henüz günümüzdeki kadar konuşulmadığı 2018 yılından bu yana birlikte çalışıyoruz. Kolay İK olarak güzide kulübümüze bu uzun soluklu iş birliği için teşekkür ediyor, İK süreçlerindeki geliştirmelerimizin Trabzonspor’a ve çalışanlarına katkı sağlamasını diliyoruz.”



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku