Servet Özkara'nın 'İyi ki Doğdun Trabzonspor” yazısı

 Dergimizin Ağustos 2022 tarihli 198. sayısı Trabzonsporumuzun tarihine ve günümüze ışık tutan dopdolu bir içerikle raflardaki yerini aldı.

“3. Kez Süper Kupa’yı Kazandık”

Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu’nun sunuşuyla açılan dergimizin kapağında, Süper Kupayı kazanıp sezonu iki kupayla kapatan takımımız yer almakta. Aynı zamanda 7 Cumhurbaşkanlığı ve 2 Süper Kupamız ile birlikte son kazandığımız Süper Kupa’nın hikâyelerini dergimizin bu sayısında okuyabilirsiniz.

Dergimizin bu ayki sayısında, 2022-2023 sezonunun hazırlıklarını iki etap halinde Slovenya ve Avusturya’da gerçekleştiren takımımızın kamp çalışmalarını Nurgül Günaydın değerlendirdi. Devler Ligi’nde play-off oynayan takımımızın eski adıyla Şampiyon Kulüpler Kupası, yeni adıyla Şampiyonlar Ligi olan organizasyonda bugüne kadar aldığı sonuçlarla tarihte yolculuğu çıktığımız yazıyı da bu ayki sayımızda bulabilirsiniz.

“Trabzonsporumuz 55 yaşında”

2 Ağustos 1967 tarihinde kurulun kulübümüzün 55. kuruluş yıldönümünde gazeteci-yazar Servet Özkara’nın “İyi ki Doğdun Trabzonspor” yazısı dergimizin bu ayki sayısında okuyacağınız yazılar arasında. Gazeteci-yazar İhsan Öksüz’ün; geçmiş yıllardaki şampiyonluklarımıza ve son şampiyonluğumuza değindiği; “Yeni Nesil Şampiyonluk” başlıklı yazısı ve Arif Sırtkaya’nın unutulmaz oyuncumuz Sinan Ünal ile yaptığı röportaj da yine bu sayımızda okuyacağınız içerikler arasında.



Dergimizin bu sayısında ayrıca, yazar Uğur Biryol’un, Trabzon Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği (TRADOST) kulübünün üyelerinden Köksal Sonbay’la gerçekleştirdiği röportajı da okuyabilirsiniz.

Kulübümüzden haberler, dünya futbolundan gelişmeler ve Trabzonspor’a dair daha pek çok ayrıntının lezzetli yazılarla işlendiği dergimiz, bu ay “Süper Kupa” posteri hediyeli.

Şimdiden tüm taraftarlarımıza keyifli okumalar dileriz.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku