Ekonomi:
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Rize'de temaslarda bulundu
 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Rize'de çeşitli açılışlara ve toplantılara katıldı. Hisarcıklıoğlu'nun Rize temaslarında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da yer aldı.

"BANKALARDAN DAHA YAPICI DAVRANMALARINI BEKLİYORUZ"

Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'i ziyaret eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler, Rize Ticaret Borsası ve Rize Ticaret ve Sanayi Odasında da çeşitli toplantılara katıldı. Rize TSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi'nin açılışını gerçekleştirilmesinin ardından İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen Rize'nin Yıldızları Vergi Ödül Töreni'ne katılan Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, "Sıkıntılar bitmedi. Sorunlar elbette var. Bunları da devamlı dile getiriyoruz. Çözüm sağlamak için uğraşıyoruz. Özellikle üyelerimiz finansmana erişimde sıkıntı yaşıyor. Bu sıkıntılı süreçte, bankalardan daha yapıcı davranmalarını bekliyoruz. Bütün bankalardan ricam destek olmaları. Ayrıca 1960'da yarım kalan yerli-milli arabamız da yakında geliyor, TOGG fabrikası bu sene sonunda bitiyor" dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Hisarcıklıoğlu, "Allah rahmeti ve bereketi de verir. Yeter ki birbirimizi ötekileştirmeyelim. Kimseyi, fikrinden, inancından, görüşünden dolayı dışlamayalım. Ortak akıl ve diyalogla her sorunu aşabileceğimizi bilelim. İşte o zaman, ülkemizi hep birlikte daha ileriye taşıyacağız" ifadelerini kullandı. Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet Rize Çay Çarşısını da ziyaret etti.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

"Uzungöl'deki altyapı ve yol çalışmaları...

Haberi Oku