Güncel:
AHMET DAVUTOĞLU, BAŞKAN BIYIK'I ZİYARET ETTİ

 Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı makamında ziyaret etti. Başkan Bıyık'a karşı gerçekleştirilen suikast girişimi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileten Davutoğlu, olayın mutlak süretle her yönüyle aydınlatılması gerektiğini ifade etti. Davutoğlu, başarılı çalışmalarının devamını dilediği Bıyık'a, Medeniyetler ve Şehirler isimli kitabını hediye etti.


Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ise Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'na ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Yomra'yı Doğu Karadeniz'in en modern şehri yapma hedefi ile çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Bıyık, Davutoğlu ailesini Yomra'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Bıyık, Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'na Yomra elması fidanı hediye etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Yomra Belediyesi ziyaretinde Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Yomra İlçe Başkanı Ayhan Gümrükçü ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku