Güncel:
Alparslan Türkeş Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleştirildi
Gümüşhane'nin Köse ilçesinde bu yıl 18’inci Köse Dağı Yayla Şenlikleri düzenlendi. Şenliklere Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Köse Kaymakamı Bilal Göksun, Danıştay Üyesi Aydemir TUNÇ, MHP MYK Üyesi Musa Küçük, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Arzular Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza TANIŞ, İstanbul Bahçelievler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Kalkan, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Gümüşhane Köse İlçe merkezinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda başlayan şenliklerde ilk olarak Köse Belediyesi tarafından yaptırılan Alparslan Türkeş Sosyal Tesisleri’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış öncesi kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Organizasyonun ev sahibi Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler bütün katılımcılara ve özellikle Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Tesisin açılışında konuşma yapan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Erzincan Valisi Mehmet Makas ve protokol mensupları, çok amaçlı sosyal tesislerin Köse ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

Şenlik programı; ikramlar, folklor gösterileri ve mahalli sanatçıların sahne almasıyla geç saatlere kadar devam etti. Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler’in Şarkıcı Onur Akgül ile düet yapması ve vatandaşlar ile halay çekmesi izleyenlerden bol alkış aldı.

 

Haber-Video. Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku