Güncel:
Bayram boyunca da görev başında olacaklar

 AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde 

vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulan Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu'nu ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. 


ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR
Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu’nun pandemi sürecinde özveriyle mücadele verdiğini belirten Çebi, bu mücadelenin her türlü takdiri ziyadesiyle hak ettiğini söyledi. Dünyayı esaretine alan Kovid-19 pandemisiyle mücadelede ülkelerin çeşitli tedbirler aldığını anlatan Çebi, “Pandemiyle mücadelede kişi ve toplum sağlığını koruma adına uygulanan tedbirlerden biri de sokağa çıkma kısıtlaması uygulamasıdır. Sokağa çıkma kısıtlamasında mağduriyetlerin önüne geçilmesi adına Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla her il ve ilçede Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturuldu.” ifadelerine yer verdi.


TALEPLER TİTİZLİKLE YERİNE GETİRİLDİ
Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu’nun vatandaşlardan gelen istek ve talepleri süratle yerine getirdiğini kaydeden Çebi, “Toplamda 39 personelden oluşan Vefa Sosyal Destek Grubu salgın yasaklarında vatandaşlarımızın her daim yanında oldu. Alışverişten gıda paketi dağıtımına; ilaç temininden maaş çekimi ve hasta nakil talebine kadar birçok isteğe yanıt verilerek, vatandaşlarımızın istek ve talepleri karşılandı.” şeklinde konuştu.


39 BİN 732 ÇAĞRIYA YANIT VERİLDİ
Ramazan Bayramı’nı da kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması döneminde Vefa Sosyal Destek Grubu’nun Ortahisar genelinde 39 bin 732 istek ve talebe yanıt verildiği bilgisini veren Çebi, şöyle devam etti: “Bu süreçte 10 bin 80 adet kuru gıda paketi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. 2007 aileye kira yardımı, çay ocağı işletmecilerine nakdi yardım, kantin işletmecilerine nakdi yardım ve gıda kolisi yardımı, ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet, 6 bin 200 adet ramazan gıda kolisi yardımında bulunuldu. Ayrıca Belediyemiz pandemi mücadelesinde maske, dezenfektan, kolonya, tek kullanımlık seccade, mahalle muhtarlarına el dezenfektanı ve maske dağıtımı yaptı. Temizlik ve denetleme faaliyetlerini ara vermeden sürdürdü. ”


TEŞEKKÜR EDİYORUM 
Çebi, vatandaşların her türlü talep ve isteklerini 046260061/02/03/04 numaralı telefonu arayarak bildirebildiğini belirterek şöyle devam etti: “1 yılı aşkın süredir görev yapan Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu’nu sosyal belediyeciliğin güzelliklerini vatandaşlarımıza sunuyor. Gurur duyuyoruz.  Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç başta olmak üzere tüm Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanlarına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum”


BAYRAMDA DA GÖREV BAŞINDALAR
Sokağa çıkma kısıtlaması süresince Belediyenin sıcak elini Vefa Sosyal Destek Grubu’nun faaliyetleriyle ihtiyaç sahibi ailelerine ulaştırıldığını kaydeden Çebi, Ramazan Bayramı’nda da Vefa Destek Grubu’nun faaliyetlerini sürdüreceğini söyledi. Çebi, “Sürecin en iyi şekilde geçilmesi adına Belediyemiz her türlü tedbiri uygulamaktadır. Göreviler gece gündüz demeden gelen her talebe dönüş yapıyor, ihtiyaçlar titizlikle yerine getiriliyor. Bundan sonra da aynı sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku