Güncel:
İbrahim Usta Trabzon Basınıyla Buluştu

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski Başkan Vekili, İş insanı İbrahim Usta, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Usta, kongre sürecinde Trabzonspor başkan adaylığı gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

Usta, sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Trabzonspor'un kongre sürecinde bir başkanlık düşüncesi olmadığını belirten Usta, "Trabzonspor'un şu anda bir Başkanı ve Yönetim Kurulu var. Transfer sezonunu yaşıyoruz İbrahim Usta olarak kongre sürecinde başkanlık şeklinde bir düşüncem yok. Her zaman Trabzonspor'un yanındayız. Her Trabzonlu gibi ben de başarılı olmasını canı gönülden istiyorum" dedi.

TRABZONSPOR İÇİN HAPİS CEZASI ALDIM

“Trabzonspor sayesinde 10 ay 10 gün hapis cezası 1,5 yıl futboldan men cezası aldım. Bu cezalar benim için gurur madalyasıdır, durup dururken bu tepki oluşmadı. Olmuş olduğum konum itibariyle sakin olmam gerekiyordu. 3 hafta içeride hakem hataları söz konusuydu, ister istemez tepki gösteriyorsun, almış olduğum hapis cezası ve men cezası gurur meselesidir.

"Geçtiğimiz dönem normalde TFF yönetiminde olmam gerekiyordu" diyen Usta, "Son gün ne olduysa yönetim salonunda oldu. Onun da nereden kaynaklandığını biliyorum. Trabzonspor ile alakalı değil daha önce şike süreciyle ilgili vermiş olduğum bir açıklama ile alakalı. İleride nasip olurda fırsat olursa, Trabzonlu olarak bu işin içerisinde olmak isterim" ifadelerini kullandı.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku