Güncel:
KTÜ'den Başarı Hikayeleri

 KTÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve Fen Fakültesi iş birliği ile düzenlenen “KTÜ’nün Başarı Hikâyeleri-1” etkinliği, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden mezun olan Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar ÜSTÜNSALİH ve Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim ERDEMOĞLU’nun konuşmacı olarak katılımıyla  Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.


Açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın yaptığı ve moderatörlüğünü Üniversite Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU’nun üstlendiği etkinlikte konuşmacılar; başarıya giden yolda edindikleri tecrübeleri ve karşılaştıkları zorlukları, öğrencilerin mesleki gelişim süreçlerinde kendilerinin sağlayabilecekleri katkı noktasındaki önemli bilgileri ve gençlere ilham kaynağı olacak nitelikteki tavsiyelerini aktardı. Yoğun bir katılımın sağlandığı etkinlik, konuşmacılara yöneltilen soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim ERDEMOĞLU kendisine yöneltilen Trabzon'a kazandıracağınız yatırım var mı? sorusuna evet var zamanla duyacaksınız peki benim de bir sorum olacak. KTÜ ne zaman Bilimsel araştırmalar sıralamasında ilk 500 içerisine girecek sorusunu sorması salonda kısa süreli şaşkınlığa sebep oldu KTÜ Rektörü Çuvalcı, salonda bulunmasına rağmen Erdemoğlu'nun sorusuna cevap vermedi.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde, Genel Müdür...

Haberi Oku