Güncel:
Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı

 Türkiye İhracatçılar Meclisinden gelen yazıda, Malumları olduğu üzere ülkemiz ihracatının tek çatı kuruluşu olan Türkiye İhracatçılar Meclisi, 100 bini aşkın üyesiyle, Türkiye'nin yüksek katma değerli ihracat ile büyümesini desteklemek amacıyla inovasyon, Ar-Ge, tasarım ve markalaşma odağında kapsamlı projeler gerçekleştirmektedir. Bu minvalde, Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan İnovaLİG, 2014 yılından itibaren bu yana yoğun bir ilgi ve katılımla düzenlenmektedir.


İnovaLİG'e başvuran ve IMP³rove anketini tamamlayan tüm firmalar dünyada 80 ülkeden 7.500 küresel firmanın yer aldığı sistem içerisindeki konumlarını ücretsiz olarak kıyas analizi raporu ile görme şansına sahip olmaktadır.


Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve her yıl ülkemizin inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG programı bu yıl 7. kez gerçekleştirilmektedir. Ön kayıtların alınması ile birlikte programın anket süreci başlamış olmuş olup, henüz İnovaLİG'e kayıt olmayan firmalarımızın, yıllar itibariyle inovasyon gelişimlerini görmesi, hem de inovasyon alanında edinilen uluslararası tecrübeye ortak olmaları için 31 Mayıs 2021 tarihine kadar www.inovalig.com adresinden İnovaLİG 2020'ye ücretsiz olarak katılmaya davet ediyoruz.





Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku