Araklı'dan zirveye !

 TVem’de yeni yüz. Türkiye’nin en önemli kanallarından olan TVem’de hafta sonu haberleri Oya Çebi’ye emanet. Öğretmenlikten spikerliğe geçen Oya Çebi kısa sürede mesleğinin önemli ismi oldu. 

20 Ocak 1985 yılında Trabzon’da doğan Oya Çebi ilköğreniminin ardından, Araklı Anadolu Öğretmen Lisesi’ni bitirdi. Türkçe Öğretmenliği bölümünü bitiren Çebi 4 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra İstanbul’a gitti, burada Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde, Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Gülgün Feyman, Müjdat Gezen, Can Ataklı gibi pek çok isimden sunuculuk, spikerlik ve haber üzerine eğitim aldı. Oya Çebi Show TV ve CNN Türk’te de görev yaptı. Mesleğe muhabirlikle başlayan Çebi daha sonra öğle bültenini sunmaya başladı. Çebi’nin son adresi TVem kanalı oldu. Burada muhabirlikle işe başlayan Çebi daha sonra öğle bülteni ve hafta sonu ana haberi sunmaya başladı. Uzun süredir de kanalın hafta sonu spikeri olarak görevine devam eden Çebi, mesleğe olan ilgi, sevgi ve yeteneğinin yanı sıra oluşturduğu çok yönlü birikimi ve pozitif enerjisi gibi özellikleriyle gelecekte adını sıkça duyacağımız önemli bir isim.



Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Alperen Malkoçoğlu 10 yıl önce

Bir zamanlar bizim Hocamizdiniz duyduk ki o seneden sonra birakmissiniz galiba :)) Sizi ekranlarda görmek bizi de gururlandırıyor hocam.

Misafir Avatar
Oya ÇEBİ 10 yıl önce

Köşenizde bana yer verdiğiniz için teşekkürler.

Misafir Avatar
Oya Çebi 10 yıl önce

Çebi soyismini taşımaktan gurur duyuyorum :)

Misafir Avatar
muhsin çebi 10 yıl önce

Gururumuz akraba

Bulancak Genç Fest Muhteşem bir finalle sona...

Haberi Oku