Siyaset:
Bakan Fikri Işık Trabzon'da

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu'nun hayatını kaybeden 91 yaşındaki babası Ali Neziroğlu'nun cenaze namazına katıldı.

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu'nun 91 yaşındaki babası Ali Neziroğlu hastalığa yenik düşerek vefat etti. Akçaabat ilçesinin Işıklı mahallesindeki Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazına Bakan Işık'ın yanı sıra, Giresun Valisi Hasan Karahan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Neziroğlu aynı yerdeki aile mezarlığına defnedildi.

Bakan Işık, cenaze namazının ardından Şinik mahallesine geçerek burada yapımı devam eden Organize Sanayi Bölgesi'nde TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile birlikte incelemelerde bulundu. İşçilerle sohbet eden Bakan Işık, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bakan Işık daha sonra havayolu ile Trabzon'da ayrıldı.

Bakan Fikri Işık Trabzon’da



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku