Teknoloji:
ARAKLI'YA MOBESE SİSTEMİ KURULUYOR

Araklı Kaymakamı Sayın Adnan TEZCAN' ın yoğun gayretleri sonucunda Araklı’ya kurulacak MOBESE sitemi için 02.12.2014 tarihinde imzalanan, sözleşmede bedeli 580.000,00TL ve sözleşme süresi 120 iş günü olan ihaleyi en düşük teklif vererek Ö-Ner Mühendislik Hizmetleri Taahhüt Elektrik ve Elektronik San. Tic. Limited  Şirketi almıştır.

  24 saat boyunca kayıt yapabilen yüksek çözünürlüklü kameralar sayesinde yaşanabilecek herhangi bir tatsız olaya anında müdahale edilerek huzur ve güven ortamının sağlamasında daha da hassas olunabilecek.

Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığınca (YİKOB) 03.12.2014 tarihinde yer teslimi yapması için İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne yazı yazılmış olup, en kısa zamanda yer teslimi yapılarak MOBESE kurulmaya başlanılacaktır.

Kaymakamımız Sayın Adnan TEZCAN, “MOBESE sisteminin ilçemize kurulmasında emeği geçen  başta merhum Trabzon Valisi Sn. Dr.Recep KIZILCIK'ı rahmetle anar, Sayın Valimiz Abdil Celil ÖZ, Başbakanlık Müşaviri Hasan KARABELA, ve MOBESE sisteminin İlçe Emniyet Müdürlüğümüze kurulmasında maddi katkıda bulunan değerli iş adamlarımıza ve  emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım” dedi. 



Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, “KTÜ’den Başarı...

Haberi Oku