Ekonomi Haberleri Tümü
http://www.haberler.com/karadenizli-balikcilar-firtinaya-yakalandi-5005219-haberi/

Araklı da Balıkçılar Fırtınaya Yakalandı

Araklı Limanı'ndan teknesiyle denize açılan balıkçı Yusuf Uzun, sezonun ilk günü denizden eli boş dönen balıkçılardan. Rüzgar ve yağmura rağmen av durumu görmek için denize açıldıklarını söyleyen Uzun

 Araklı Limanı'ndan teknesiyle denize açılan balıkçı Yusuf Uzun, sezonun ilk günü denizden eli boş dönen balıkçılardan. Rüzgar ve yağmura rağmen av durumu görmek için denize açıldıklarını söyleyen Uzun, rüzgarın şiddetini arttırması ve fırtına uyarası nedeniyle limana döndüklerini ifade etti. Samsun, Sinop ve Ordu'daki balıkçılarla görüşmelerinde fırtına nedeniyle onların da bir çoğunun ava çıkmadığı bilgisini aldıklarına dikkat çeken Uzun, "Sezonun ilk günü hava muhalefeti nedeniyle ava çıkamadık. İnşallah ilerleyen günlerde iyi olur. Yaz mevsimindeyiz, 1-2 saat eser, sonra keser. Kestiği zaman da ava çıkarız" dedi.

Denizde az miktarda balık gördükleri bilgisini veren Uzun, bunda denizin dalgalı olmasının etkili olduğunu söyledi. İyi sayılacak boyda hamsi ve palamut gördüklerini anlatan Uzun, yeni sezondan Umutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları