Güncel Haberleri Tümü

Aytemiz Petrol Tesisinin Açılışı Yapıldı

Açılış konuşmasında Aytemiz akaryakıt anonim şirketi yönetim kurulu başkanı Hüseyin AYTEMİZ şunları söyledi:

 Açılış konuşmasında Aytemiz akaryakıt anonim şirketi yönetim kurulu başkanı Hüseyin AYTEMİZ şunları söyledi: Petrol sektöründe 50. yılımızı yaşadığımız 2013 yılında, Trabzon da sizlerle gerçekleştirdiğimiz bu tesisimizin açılışı bizim açımızdan ne kadar gurur verici ise aynı ölçekte akaryakıt ve LPG sektörü içinde ö dönemde kritik ve öneme sahip bulunmaktadır. Aytemiz olarak petrol sektörünün dağıtım faaliyetlerinin ayrılmaz bir parçası olan alt yapı yatırımları ile depolama ve dolum tesislerinin önemine inanıyoruz. Bayilerimize Türkiye’nin onbir noktasından dağıtım yapmaktayız. Tesisimizle ilgili bilgi vermem gerekirse tesisimiz 56 bin metrekare alanı kapsamaktadır, hedef kapasitemiz ise 70 bin metre küp olacaktır dedi.

 Törende konuşma yapan yeşilyalı belediye başkanı Hüseyin fidan şunları söyledi:

Sizleri ağırlamakta olduğumuz Yeşilyalı beldemiz Trabzon’umuzun sahil bandında bulunan, sanayi, ekonomik, yatırımları ticaret alanı ve turizm vadisi diye adlandırdığımız Trabzon’umuzun en önemli beldelerimizden bir tanesidir. Biz yerel idarecilerin görev sahamız içerisindeki vatandaşlarımızın ekonomik ve sossal yönden refah seviyesini yükselmek için bir taraftan belediye yatırımlarını bir taraf tanda devlet yatırımlarını beldemize çekebilmek, ama en önemlisi özel sektör yatırımlarına ev sahipliği yapabilmek, özel sektör yatırımlarına güven verebilmek ve her türlü kolaylığı sağlayabilmek, beldemizde  ve bölgemize davet etmek önceliklerimiz arasında’idi.Tam bu anlamda göreve başladığımız 2004 yılından kısa bir müddet sonra Aytemiz akaryakıt aş’nin bölgemize yatırım yapacağının heyecanını yaşadık ve duyduk. Ev sahibi olarak bu şirketimize her türlü katkıyı sağladık dedi. 
Törene vali yardımcısı Kamil SARIASLAN, Arsin kaymakamı Salih  ALTUN,Arsin belediye başkanı Erdem ŞEN, Yeşilyalı belediye başkanı Hüseyin FİDAN,Erenler belediye başkanı Ömer BEKTAŞ, Aytemiz yönetim kurulu başkanı Hüseyin AYEMİZ, Enerji Piyasası başkanı  Hasan GÖKTAŞ, Ve bayiler katildi,

 

AHMET SUNGUR

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları