Güncel Haberleri Tümü

Başarılı Öğrenciler Çanakkaleye gittiler

Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan'ın İlçedeki Gönül elçileri kapsamında okullarında başarılı köy ve merkezde okuyan 35 öğrenciyi Çanakkale gezisi ile ödüllendirdi. Öğrrenciler dün Çanakkale'ye gittiler.

 Araklı kaymakamı Adnan  Tezcan'ın İlçedeki Gönül elçileri kapsamında okullarında başarılı  köy ve merkezde okuyan 35  öğrenciyi Çanakkale gezisi ile  ödüllendirdi.

 Öğrrenciler  bugün Çanakkale  yoluna çıktılar.

Araklı  kaymakamlığı tarafından çeşitli alanlarda başarılı  olan öğrenciler ve öğretmenlerinde katıldığı uğurlama töreninde  duygu  dolu anlar yaşandı . Araklı'dan  Bayrak ve  Toprak alarak  Çanakkaleye  yola  koyulan öğrenciler  Çannakkale'dende teslim aldıkları  bayrak ve toprağı ilçe  kaymakamı Adnan Tezcana  takdim edecekler. 
 
Öğretmenevindeki toplantıda konuşan  İlçe  kaymakamı Adnan Tezcan'ın " Çocuklar  dedelerinizi  ziyarete gidiyorsunuz.  milli şuur  hepimizin  taşıması gereken bir deger. İşte  yeni  varoluşlun adı olan Çanakkale'yi  ilk ziyarete giden sizler oluyorsunuz. umarım .Çanakkale'de   cepheleri yerinde  görüp   gercek  tarihimize sahip çıkacaksınız "dedi. 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları