Güncel Haberleri Tümü

Kuyruk Acısı

KAMUOYUNA DUYURU

Daha önce defalarca Araklı Medya haber sitemizin resimlerini ve haberlerini  izinsiz bir şekilde yayınlayan Araklı Haber sitesi sahibi telefon ile aranarak dostane bir şekilde sohbet edilmiştir. Haber ve görüntülerimizi yayınlarken de emeğe saygı doğrultusunda haber kaynağını belirtmesi rica edilmiştir. Makul bir şekilde cevap verilmiş ve telefon görüşmesi de dostane şekilde bitirilmiştir. Fakat nasıl bir kuyruk acısıdır ki telefonda konuşamadıklarını bugünkü facebook haber sayfasında paylaşmıştır.

Yapılan haber ve resim ilk olarak anadolu ajansına ait haber sitesinden alınmış olup resimleride kullanılmıştır. Araklı Haberle alakası yoktur. Dikkatimizden kaçan ayrıntı resimdeki tarih olup belirtilen siteninde aynı resim ve haberi kullandığı görülmüştür. Kendi kazdıkları kuyuya düşmüşlerdir ve bunu marifetmiş gibi paylaşmışlardır. Daha sona haber koordinatörümüz Ahmet SUNGUR' un olaya yerinden haberleri ve resimleri ile haber tazelenmiştir.

Bilinmelidir ki Araklı Medya tarafsız haber yapmayı ilke edinmiştir. Birilerinin güdümü ile haber yapmamaktadır. Aman etliye sütlüye karışmayayım bir anlayışı yoktur. Yazılan yorumlar taraflı tarafsız hakeret ve küfür harici yayınlamaktadır. Siyasiler, büyükbaşlar yorumlara kızar gibi endişeside yoktur.

Kamuoyuna duyurulur.

ARAKLI MEDYA

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları