Siyaset Haberleri Tümü

Araklı Cumhuriyet Halk partisi CHP yönetimi iftarda bir araya geldi

Araklı CHP ilçe başkanlığı Akasya tesislerinde verdiği iftar yemeğiyle yönetimiyle bir araya geldi. İftar yemeğine il başkanı Yavuz karan ve yöneticileri, Araklı ilçe başkanı Mecit solmaz ve yönetim kurulu, kadın kolları başkanı Meryem Solmaz ve yönetimi, Gençlik kolları başkanı Osman Dilber, STK başkanları, Fiskobirlik müdürü İ.Hakki Çebi, köy temsilcileri katıldı.

 Araklı CHP ilçe başkanlığı Akasya tesislerinde verdiği iftar yemeğiyle yönetimiyle bir araya geldi. İftar yemeğine il başkanı Yavuz karan ve yöneticileri, Araklı ilçe başkanı Mecit solmaz ve yönetim kurulu,  kadın kolları başkanı Meryem Solmaz ve yönetimi,  Gençlik kolları başkanı Osman Dilber, STK başkanları, Fiskobirlik müdürü İ.Hakki Çebi, köy temsilcileri katıldı.

İlçe başkanı Mecit Solmaz yemek öncesi yaptığı açıklamada yemeğe katılanlara teşekkür ederek CHP nin yerel ve genel seçimlerde hak ettiği yere gelmesi için hep birlikte el ele vererek bu günkü baskı düzeninden hem ilçemizi hem de ülkemizi kurtarmak için gece gündüz çalışmalıyız. Dedi.

İl başkanı Yavuz Karan  AKP artık bu ülkede misyonunu tamamlamıştır. Dünya Tayip Erdoğan’ı silmiştir. Türkiye genelinde büyük araştırma şirketlerinin anketlerine göre AKP ile CHP nin arasındaki oy yüzdesi sadece %6 dır. Karan yerel seçimlerde 41 ilin belediyesini alacağını iddia ederek en önemlisi de İstanbul Artık CHP belediyeciliği tarafından yönetilecektir dedi.




Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları