Siyaset Haberleri Tümü

Araklı Feshane de Stant kurdu

Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun İstanbul Feshane’de bu yıl birincisini düzenlediği “Trabzon Tanıtım Günleri” başladı.

 Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun İstanbul Feshane’de bu yıl birincisini düzenlediği “Trabzon Tanıtım Günleri” başladı.

Trabzon’un kıyafetlerinden yemeklerine, halk oyunlarından belediyelerine kadar her şey İstanbul’da görücüye çıktı. Günün ilk ışığıyla birlikte Feshane’de esmeye başlayan Trabzon rüzgarına kardeş kent Kahramanmaraş da stant açarak destek verdi.

Trabzon Dernekler Federasyonu Basın Sözcüsü İdris Türk, “İstanbul’da yerelde köy ve derneklerimiz bir araya gelerek 1995 yılından beri gönül faaliyetlerimiz devam etti. Trabzon’daki tüm belediyeleri ve kaymakamlıkları buraya davet ettik. Onlardan ricada bulunduk, ne istiyorsak İstanbul’a gönderdiler. İstanbul’da yaşayan Trabzonlu ve Karadenizlilerin ayağına bölgemizi getirdik” ifadelerini kullandı.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir de “Trabzon’un fethinin 552’nci yıl dönümü nedeniyle İstanbul Feshane’de bir etkinlik düzenledik. Trabzon’u İstanbul’a taşıdık” ifadelerini kullandı. Tanıtım günleri renkli görüntülere sahne oldu. Gazetemizin açtığı stant da büyük ilgi gördü. Birçok belediye başkanı da standımızı da ziyaret etti. Tanıtım günlerine Karadenizlilerin yanı sıra her yöreden birçok vatandaş katıldı.

Şükrü Üçüncü – Karadeniz

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları