Siyaset Haberleri Tümü

Araklı Kaymakam: İsterim de İsterim

Araklı Kaymakamlığı’nın 30 yıllık eski lojmanına kat atmak için İl Genel Meclisi’nden 100 bin lira talep etmesi kriz yarattı.

 Araklı Kaymakamlığı’nın 30 yıllık eski lojmanına kat atmak için İl Genel Meclisi’nden 100 bin lira talep etmesi kriz yarattı. İl Özel İdaresi yatırıma ödenek ayırabilmek için keşif yaptırdı. Ancak Özel İdare mühendisleri eski binanın kat yükü kaldıramayacağını belirterek, kat atılmasının sakıncalı olacağı yönünde rapor verince, il encümeni talebe olumsuz baktı. 

Kaymakam: İsterim de İsterim

İL encümeninin “Eski binaya bu para yatırılmasın. Gerekirse 200 bin lira verip kaymakama yeni lojman yapalım” önerisi kaymakam Adnan Tezcan tarafından kabul edilmedi. Kaymakam, İl Genel Meclisi üyelerinin İspanya’ya ziyaretlerini diline dolayarak, “İspanya’ya var bana para yok” şeklinde propagandaya yöneldi. Sıkıntısını Vali Dr. Recep Kızılcık’a iletti.

Vali Encümeni Azarladı

TRABZON İl encümeni önceki gün yeni toplantısını yaptı. Daha önce verdiği karar gibi talebi yine reddetti. Toplantı sırasında aniden toplantıya giren Vali Dr. Recep Kızılcık, ödeneğin çıkarılmasını istedi. Encümen üyesi Uğur Aydın’ı azarlayan ve encümen üyelerini “Beni buraya getirmek zorunda bırakıyorsunuz” diye azarlayan Vali, sonunda ödeneği çıkarttırdı.

Encümenler Baskıya Boyun Eğdi

ENCÜMEN üyesi Uğur Aydın’a Köprübaşı’ndaki yatırımlarla ilgili eleştiriler getiren Vali Kızılcık’ın, Özel İdare memurları yanında bugüne kadar hiç katılmadığı toplantıda seçilmiş meclis üyelerini azarlaması şaşkınlık yarattı. Encümenler, herhangi bir açıklama yapmadı. Encümenlerin krizin daha fazla büyümemesi için ödeneği verdiği öğrenildi.

Yorumlar
  • Resul Altunbaş

    yapilmasi gereken boyuneğmemekti

  • İlhan Çebi

    öncelikle belirteyim bir önceki yorumlarda bahsettiğim şey geçtiğimiz aylarda konu olan aynı haberin içeriğindeki bilgilerdir. bir yerden uydurmadık. ayrıca bu tartışmanın hiçbir tarafında değilim. kaymakamlık konutunun da berbat ve eski olduğu kanaatindeyim.

  • ali aygün

    bu binaya kat olurmu buna kat olursa 90 yaşndaki neneyeda gelinlik olur bunun yıkılıp yenisinin yapılması gererki meclis üyeleri doğru söylüyor.kaymakamın keyfi istekleri

  • İlhan Çebi

    40 bin değil 240 bin olacaktı.

  • İlhan Çebi

    hahah! daha önce 40 bin lira istemişti şimdi baya düşmüş aşağıya.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları