Siyaset Haberleri Tümü

ASLANTÜRK ÇAYIROVA’DAN ADAY ADAYI

HEMŞERİMİZ ARAKLININ EVLADI NURETTİN ASLANTÜRK ÇAYIROVA'DAN MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI

 Çayırova ve Gebze’nin sevilen genç ve başarılı işadamlarından  Aslantürk Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aslantürk, Ak Parti’den Çayırova Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Aynı zamanda Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı olan Aslantürk, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen’e başvuru dosyasını teslim etti. Aslantürk’e, TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel, Genel Başkan Yardımcısı İlyas Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Toka, Turan Kocagöz ve Yahya Kahraman ile Siyad Gebze Şubesi yöneticileri de eşlik etti.

NURETTİN ASLANTÜRK KİMDİR?

1977 yılında Trabzon Araklı’da dünyaya geldi. İlk ve Ortaokulu Araklı’da tamamladı.1991 yılında Trabzon Lisesi’nden mezun oldu. Liseyi bitirdikten sonra aktif olarak ticarete atıldı. 2003 yılına kadar Trabzon, Rize Artvin, Erzurum Gümüşhane, Bayburt, Ordu, Giresun ve Samsun illerinde aktif olarak gıda toptancılığı yaptı. Türkiye’nin bir çok illerinde gıda üzerinde uzun yıllar ticaret yaptı. 2003 yılında Gebze’ye geldi ve Merkezi Şekerpınar’da bulunan Aslantürk Lojistik Şirketini Kurdu. Aslantürk Lojistik, Kocaeli ve Gebze bölgesinde Ülker, Doğuş, Farmamak,  gibi Türkiye’nin önde gelen ve saygın 30’a yakın firmasına ve  Türkiye’nin bütün illerine nakliye hizmeti veriyor.

TÜKSİAD’da iki dönem yönetim kurulu üyeliği yapan ve halen Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Aslantürk, Gebze Trabzonlular Derneği’nde yönetim kurulu üyesi. Orta derecede İngilizce bilen Aslantürk, Evli ve iki çocuk babası.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları