Siyaset Haberleri Tümü

Temel Atma Töreninde Pankart Açtı, Gözaltına Alındı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Trabzon'un Araklı İlçesi'nde 24 tesis için düzenlendiği temel atma töreninde, 'Kent ormanımıza dokunma' pankartı açan 51 yaşındaki Tevfik Hasançebi gözaltına alındı.

 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Trabzon'un Araklıİlçesi'nde 24 tesis için düzenlendiği temel atma töreninde, 'Kent ormanımıza dokunma' pankartı açan 51 yaşındaki Tevfik Hasançebi gözaltına alındı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri bankı Veysel Eroğlu'nun da katıldığı tören saat 11.30 sıralarında başladı. Trabzon Belediye Başkanı AK Parti'li Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuşma yaparken Tevfik Hasançebi kalabalığın içinden çıkarak elindeki pankartla konuşma platformuna çıkarken, 'Kent ormanımıza dokunma' yazılı pankart açtı, 'Ormanımıza dokunma' diye bağırmaya başladı. Hemen müdahale eden polisler Tevfik Hasançebi'yi platformdan indirdi ve bir araca koyarak ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Kısa süren gerginliğin ardından temel atma töreni devam ett

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları