Siyaset Haberleri Tümü

Trabzon sıradan bir il değildir

TRABZON sıradan bir il değildir. Öyle nüfusuna bakılarak değerlendirilmemesi gerekir. Hemen her alanda lider özelliği öne çıkmaktadır.

 TRABZON sıradan bir il değildir. Öyle nüfusuna bakılarak değerlendirilmemesi gerekir. Hemen her alanda lider özelliği öne çıkmaktadır.

Trabzon sağlık kenti, Trabzon turizm şehir, Trabzon spor şehri, Trabzon eğitim şehri…
Basının en güçlü en dinamik olduğu Anadolu şehirlerinden birisi 
Hemen herkesin her konuda bilgi sahibi olması siyasette sporda iş dünyasında rahatlıkla derin sohbetlerin yapıldığı bir şehir
Sokaklarda herkes bakan herkes vekil herkes belediye başkanı herkes bürokrat 

Statlarda herkes teknik direktör herkes kulübün başkanı

Şehir Osmanlı padişahlarını gördü. Fatih in fethettiği, Kanuni nin doğduğu Yavuz Sultan Selim in valilik yaptığı bir şehir havasında hala, ne güzel değil mi çıta baya yükselmiş
Nüfus 750 bin olmasına rağmen bu kaynayan su gibi; su nasıl kaynadığı gibi hacmi ve moleküler yapısı artarsa Trabzon’un nüfusu da sıcak insanları olmasından dolayı olduğundan daha fazla ve geniş hacimdedir.
Bu potansiyele hazır insanlar lazım bu şehre. Nüfusa bakılarak bürokrat gönderilmemeli görevlendirilmemeli herkes bu şehirde rahatlıkla sıradan bir bakış açısıyla başarılı olamaz. Herkes bu şehre hazır olmayabilir.
Bu şehirde insanlar üzerinde yapılan araştırmada; dünya da böyle hareketli, dinamik bir insan yapısının olmadığı görüşündeler uzmanlar.
İş ortaklılarının en az yapıldığı il Trabzon
Geçim sıkıntısının en az çekildiği il Trabzon 
Milliyetçilik duygusunun tavan yaptığı il Trabzon 
Aynı zamanda ırk ayrımının en az yapıldığı il Trabzon 
Trabzon insani için 5 şey say dediklerinde yüzde yüz gibi oranla 
Allah(c.c), Peygamber efendimiz(s.a.v),Din, Bayrak, Trabzonspor dediği il Trabzon

Yorumlar
  • İlhan Çebi

    Bundan dolayı şişirme siyasetçi ERDOĞAN BAYRAKTAR ve onun kara gölgeli adamlarından kurtulması lazım. Hadi bakalım hocam siz yapabilirsiniz bunu... Bayram Halil, Saffet Çebi gibi parasıyla itibar yapmaya çalışan çerezleri saymıyorum tabi Onlar toplu temizlikte gidecek zaten. Daha fazla halk daha fazla katılım ve daha fazla onur..

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları