Spor Haberleri Tümü

Araklı Belediye başkanı Recep Çebi, Araklıspor’u takımı ziyaret etti

Araklı belediye başkanı Recep Çebi Araklıspor’un yeniden yapılanma sürecini yakından takip etti. Sporcuların idmanını bir süre izledikten sonra sporcularla bir toplantı yapan Recep Çebi futbolculara Araklıspor’un önemini anlatan bir konuşma yaptı. Çebi konuşmasında şunlara yer verdi:

 Araklı belediye başkanı Recep Çebi Araklıspor’un yeniden yapılanma sürecini yakından takip etti.

Sporcuların idmanını bir süre izledikten sonra sporcularla bir toplantı yapan Recep Çebi futbolculara Araklıspor’un önemini anlatan bir konuşma yaptı. Çebi konuşmasında şunlara yer verdi:

YÜKÜN ALTINA GİRDİK

“Ben Araklı belediye başkanı olarak geçmişte olduğu gibi şimdide bütün sosyal faaliyetlerde elimden geldiği kadar spor camiası içinde oldum ve olmayı da istedim. Spor hem sağlık hem efendilik hem medeniyet hem de sosyal aktivite, ayrıca bunun yanında da bir sektör haline gelmiştir. Spor camiası sıralamaya koyulunca futbol ilk sırayı alıyor. Ama yanlış ama doğru dünya böyle kabul etmiş, dolayısıyla bizlerde  Trabzon’un ikinci büyük ilçesi olarak Araklımızın çok kaliteli futbolcu yapısı ile her zaman spor camiasına Araklıspor alt yapısından genç ve yetenekli futbolcular çıkarmış olan bir takımız. En yakın örnek olarak Yusuf  Erdoğan’ı gösterebiliriz. Bence burası yani Araklıspor bir futbolcu fabrikasıdır bugün ben çok duygulandım sayın hocamız Halit Yakupoğlu sıfırdan bir takım kurarak büyük bir yükün altına girmiştir”

SORUMLULUKTAN KAÇMAK YOK

“Bizler, Belediye başkanı ve yöneticileri olarak bu yüke ortak etmiştir. Bende Araklı Belediye Başkanı olarak bu sorumluluktan kaçamazdım. Yalnız bu tek başına benimle olmaz. Bütünlülüğü kaymakamlık

başta olmak üzere sivil toplum örgütleri ile tüm Araklıya ben Araklılıyım diyen herkese yaymamız gerekir. Geçmişte Araklıspor 2. Lig 3.lig ve bal liginde yer almıştır. Şimdi ise amatördeyiz. Profesyonel ligleri maalesef koruyamadık. Yeniden sıfır bir takımla Araklıspor küllerinden doğacaktır. Şu bir gerçek ki dışarıdan taşıma su ile olmazmış. Bu takım özüne dönmediği sürede son kaçınılmazmış. Şimdi ise gördüm ki Araklılı gençler bu işi sahiplenecek sevgili Halit Yakupoğlu ve ekibiyle özüyle kenetlenip yukarılara en kısa zaman da çıkacaktır. Geçen sene İstanbul’dan on tane futbolcu getirilmiş sonuç ortadadır


1374862_444562548986119_13969432_n

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları