Spor Haberleri Tümü

Avni Aker’i Çok Özledim

Gökdeniz, “Yönetim, çok önemli hatalar yaptı. En önemli yanlış ise yabancı transferidir. Transfer bir kulübün en önemli faaliyetidir. Bizim zenginliğimiz öz kaynaklarımızdır, bunu kullanamadık” dedi.

 ‘Trabzonspor Ruhu Yok’


Gökdeniz, “Bizim zenginliğimiz altyapımız. Trabzonspor’un tarihine bakın, kim başarılı olmuş. Çok yetenekli oyuncular ve hocalarımız var. Örneğin 1461. Oradaki oyuncuların hepsi altyapıdandır. Bizim bu düşünceyi sağlamamız gerekiyor. Ancak o zaman eskisi gibi görkemli günler geri gelir” diye konuştu. Trabzonspor için ‘kümeye’ tezahüratlarını yanlış bulduğunu belirten Gökdeniz, “Trabzonspor öyle büyük bir camia ki ‘Trabzonspor kümeye’ diye bağıran takımlar bakmışsın seneye kendilerini düşme potasında bulmuşlar” şeklinde konuştu.


‘Avni Aker’i Çok Özledim’


Gökdeniz, “ Trabzonspor şu anda zor bir dönemden geçiyor. Tolunay hoca da zor bir göreve geldi. Kendisini de iyi tanırım. Bu seneyi güzel bir şekilde atlatıp önümüzdeki yıl kendi düşüncelerini  aktarabilirse Trabzonspor gelecek yıl taraftarına zevk verebilecek bir takım haline gelir. Trabzon taraftarı çok tez canlı, başarıya aç bir taraftar topluluğumuz var” dedi. Gökdeniz, son olarak ise, “Trabzon taraftarlarını, Avni Aker’deki ambiansı çok özledim. Özlemimi maçları izlerken televizyonun sesini sonuna kadar açarak gideriyorum” diye konuştu.

Yönetim Yanlışlar Yaptı

Trabzonspor altyapısından yetişen ve 5 sezondur Rubin Kazan formasını giyen Gökdeniz Karadeniz, yanlış transfer politikalarının kulübü kötü duruma düşürdüğünü dile getirdi. Gökdeniz, “Düşüşün nedeni yönetimin yanlış politikalarıdır.  Transferler yanlış. Transferler takıma katkı sağlaması için yapılır ama gördüğüm kadarıyla yanlış kişiler getirilmiş, büyük paralar harcanmış. Bunlar sonuçta Trabzonspor’dan çıkıyor. Milyon dolarlara oyuncu alıyorsun, sonra kadro dışı bırakıyorsun. Bu paraların her kuruşunda taraftarların hakkı var” dedi.


Kaynak : Karadeniz Sonnokta

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları