Spor Haberleri Tümü

Karaderespor 6-1 Kurtuluşspor

Araklı’mızın Trabzon futbolundaki başarılı temsilcisi Karaderespor dün Kurtuluşspor ile yapmış olduğu maçı 6-1 gibi net bir skorla kazandı.

 1. Amotör lige yükselmek için play-off grubunda mücadele veren Karaderespor dün Kurtuluşspor ile bir manada kader maçına çıktı. Maçın 2. dakikasında talihsiz bir gol yiyen temsilcimiz bu dakikadan sonra maçın tüm inisiyatifini eline aldı. Maç 1-0 dan sonra tam manası ile Kurtuluşsporun kalesinin önünde tek kale oynandı. İlk yarı sonunda skor tabelası Karaderespor’un 3-1 üstünlüğünü gösteriyordu. İkinci yarıda da hızını kesmeyen ve rakibine kaleye şut çekme şansı bile vermeyen temsilcimiz sahadan 6-1 gibi net bir skor ile ayrılırken Yavuz Selim Stadının skor tabelasına ilimizin plakasını hatıra olarak bıraktı.

Karaderespor bu galibiyet ile maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturmuş oldu. Böylelikle ilk 3 sıradaki takımların bir üst lige çıkacağı grupta kalan son dört maça bakıldığında büyük bir avantaj elde etmiş oldu.

Takımımızın gollerini Büyük Sinan (Söylemez), Küçük Sinan, İrfan, Ahmet ve Vahap (2) kaydetti. Vahab’ın 35 metreden atmış olduğu akıl dolu gol şampiyonlar liginde atılan golleri kıskandıracak güzellikte idi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları