Spor Haberleri Tümü

Trabzon, hesap kapattı: 1-0

İki hafta öncesine kadar, “Ligde kalır mı?” denilen Trabzonspor, küllerinden doğuyor. Karadeniz derbisinde Ordu'yu deviren Kafkas'ın öğrencileri dün de Eskişehir'i, Adrian'ın müthiş frikiğiyle yıktı. Ligdeki hesabını gören Bordo- Mavililer'in artık tek bir hedefi var: Türkiye Kupası'nı alıp, Avrupa'ya gitmek

 Ligde istediği istikrarı bir türlü bulamayan iki takım dün gece haftanın kapanış maçında kozlarını paylaştı. Trabzonspor’da; bu sezona kadar en çok verim alınan yabancı oyunculardan biri olan Colman kadro dışıydı. Eskişehir’de ise Kamara 18’e alınmadı. Tello’nun yokluğunda Alper’in de cezalı oluşu zaten Kırmızı-Siyahlılar adına en büyük dezavantajdı. İki ekibin, Türkiye Kupası’nda yola devam ediyor olması da, maçın heyecan dozunu azaltıyordu. Ancak son 7 deplasman maçının 6’sını kaybeden Trabzon’un bu kâbusa son vermek istemesi, oyuna renk getiren en büyük etkendi. Bir de Adrian’ın henüz 4. dakikada Boffin’i enfes bir frikikle avlaması, “Bu maçın rengi değişir” dedirtti. Erken golle şok olan Es Es, 21’de Erkan Zengin’in sakatlanmasıyla sarsıldı. Rakibinin eksiklerinden iyi faydalanan Trabzonspor sahaya yerleşmesini bildi, Causic’in girdiği tek ve net pozisyondan başka fırsata izin vermedi. 

Soyunma odasından bambaşka bir ev sahibi çıktı. Ersun Yanal’ın ekibi, Trabzonspor yarı sahasına kamp kurdu. Fırtına’ya da kontralarla tehlike yaratmak düştü.  Eskişehirspor’un bir türlü tabelaya yansıyamayan uzun top varyasyonlarından da sonuç çıkmayınca Tolunay Kafkas ve ekibi, Ordu zaferinin ardından Eskişehir’i de devirip bu sezon 2. kez, 2 maçı üst üste kazanmayı başardı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları