Spor Haberleri Tümü

Trabzonspor Başkan Adayı Araklı da

Trabzonspor başkan adaylarında Prof. DR. Hakan kulaçoğlu vatandaşın nabzını tutmak ve destek istemek maksadıyla bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Araklıya geldi.Çay ocaklarında halkla buluşan KULAÇOĞLU vatandaşlarla sohbet ederek soruları cevaplandırdı.

Trabzonspor başkan adaylarında Prof. DR. Hakan kulaçoğlu  vatandaşın nabzını tutmak ve destek istemek maksadıyla bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Araklıya geldi.Çay ocaklarında halkla buluşan KULAÇOĞLU vatandaşlarla sohbet ederek soruları cevaplandırdı.

Programının sonunda Araklimedya haber koardinotoru Ahmet SUNGUR'un sorularını cevap verdi.

Soru: Başkan seçilmenin durumunda diğer başkan adaylarının klasik vaatlerinin dışında özel katkınız, felsefeniz ne olacak.?

 KULAÇOĞLU: Tamamen bağımsız bir Trabzonspor,eski başarıları yeniden sağlayacak özüne dönen, dik oyun harbi futbol diyoruz.İstanbul kulüplerinin düştüğü ana doludaki sevimsizliğe düşmiyecegini ve aynı sempatiyi ve saygıyı

Kazanacağını, kendi öz kaynaklarından bugünkünden kat ve kat başarılı olacağını biliyoruz. Bunu vaat ediyoruz, iki yıl içinde bunu başarırız.

Soru: Şike süreciyle ilgili bir çalışmanız olacakmı.?

KULAÇOĞLU:

Şike süreciyle ilgili çalışmaların yarıdan fazlası bana ayıt tarihsel olarak, bunda sonrada bu çalışmalara’da devam edeceğiz. Trabzon sporun stratejisini yapan benin zaten, bunda sonrada bu çalışmalar devam edecektir dedi





Haber Ahmet SUNGUR WWW.ARAKLİMEDYA.COM

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları