Yaşam Haberleri Tümü

Araklı Müftülüğünden Bir İlk

013yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğümüz tarafından Araklı Açık Cezaevindeki tutuklulara yönelik kutlama programı gerçekleştirildi.

  Merkez Camilerdeki Müezzinlerimiz tarafından Kur’anı Kerim ve ilahilerin okunduğu programa İlçe Kaymakamımız, Trabzon Cumhuriyet Savcısı, Araklı Cumhuriyet Başsavcısı, Trabzon Cezaevi Müdürü, Araklı Milli Eğitim Müdürü ve Trabzon Vaizi katıldı. Duygulu anların yaşandığı programda bir konuşma yapan Trabzon Cumhuriyet Savcısı, İlçe Müftülüğüne ve din görevlilerine cezaevlerini unutmadıkları ve böyle bir programı gerçekleştirdikleri için teşekkür etti

İlçe Müftümüz Abdullah BAL yaptığı açılış konuşmasında şöyle dedi: Milletimizin gönlünde derin bir peygamber sevgisi vardır. Bizler Muhammet isimli hizmetçisine abdesti olmadığı için babasının ismiyle çağıran, çocuklarına Muhammet, Mehmet, Ayşe ve Fatma isimlerini koyan bir kültürün mensuplarıyız. Görmeden sevdiğimiz, gönülden bağlı olduğumuz bir peygamberin inananlarıyız. Bizler onu çok seviyoruz. O da bizleri seviyor. Efendimiz şöyle buyuruyor: “Beni görmediği halde bana iman eden kardeşlerimi çok özlüyorum.” Bizlerde onu çok seviyor ve çok özlüyoruz dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları