Güncel:
4 MEVSİM YOMRA FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

 Yomra Belediyesi tarafından düzenlenen “4 Mevsim Yomra” 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Birincilik ödülü “Ağ Tamiri” isimli fotoğrafıyla Murat Akgün’ün oldu. İkincilik ödülüne “Balık Havuzu” isimli fotoğrafı ile Sema Mermertaş, üçüncülük ödülüne “Özdilspor” isimli fotoğrafı ile Ali Mermertaş layık görüldü. Fatih Muhammet Topal “Yomra Sis” isimli fotoğrafıyla, Faysal Kamber “Bulutların Dansı” isimli fotoğrafıyla, “İlhan Uzunismail “Mısır” isimli fotoğrafıyla ve Serdar Aydın “Karadeniz’in En Güzeli” isimli fotoğrafıyla mansiyon ödüllerinin sahipleri oldu. Yomra Belediyesi Özel Ödülü ise “Sirke” isimli fotoğrafıyla Ali Mermertaş’a verildi. “4 Mevsim Yomra” 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda ayrıca 29 fotoğraf sanatçısının toplamda 50 eseri sergilemeye layık görüldü. 


Yomra Belediyesinin, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ile birlikte düzenlediği yarışmaya, 103 katılımcı 2021 yılı içinde çekilen 348 fotoğraf ile katıldı. TFSF Yarışma Temsilcisi Erdoğan Öğretmen, fotoğraf sanatçıları Leyla Emektar, Metin Öztürk, Şenol Erdener ve Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’tan oluşan jüri tarafından yapılan derecelendirme ile ödül alan eserler belirlendi. 

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, yarışmaya katılan fotoğraf sanatçıları ve Juri üyelerine teşekkür etti. Yomra Belediyesi olarak kültür sanat faaliyetlerine daha fazla önem vereceklerini ifade eden Bıyık, “Yomra’mızı sadece Trabzon’un değil, tüm Doğu Karadeniz’in kültür sanat merkezi haline getirmek istiyoruz. Bu kapsamda faaliyetlerimize devam edeceğiz. 1. Ulusal Fotoğraf Yarışmamızı tamamladık. Daha birçok kültür sanat aktivitesine imza atacağız. Yarışmamıza katılan tüm katılımcılara özel olarak teşekkür ediyorum. Katılımları ile kadim ilçemize önemli katkıda bulundular.”



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku