Güncel:
4 milyon TL'yi bulan tüm kurulum ve yapım maliyeti işletmeciler tarafından karşılanacak.

Ankara'dan kalkan ve Trabzon Havalimanı'na 162 yolcu ile indikten sonra pistten çıkarak denize 25 metre kala yamaca saplanıp durabilen  kullanılamaz hale gelen ve Yomra Belediyesi tarafından alınan, uçağın akıbeti nihayet belli oldu.
 

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, alınan kararı sosyal medya hesabından vatandaşlara duyururken, “Yomra'mızda bulunan uçak enkazını, belediyemizin kasasından tek kuruş çıkmayacak şekilde tüm Karadeniz'in hizmetine sunuyoruz. Sancak Mahallemizde bulunan, belediyemize ait olan ve kiracılarımız tarafından işletilen çay bahçesine kurulacak olan uçak, pide salonu olarak hizmet verecek. 4 milyon TL'yi bulan tüm kurulum ve yapım maliyeti işletmeciler tarafından karşılanacak. Yomra'mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 



Uçak kurulan bir ortak işletme tarafından Yomra Belediyesinden devralındı.  İşletmeciler Terminal Pidenin sahibi Yomralı işinsanı Abdülkadir Bektaş, İkinci el araç alım satımı yapan Patron Otomotiv’in ortağı aynı zamanda AK Parti eski İl Yöneticisi Temel Şükrü Yılmaz, Bahçe Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren Hasbahçe Mobilya’nın ortaklarından Yomralı İşinsanı Zafer Celap'dan oluşuyor. 




Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku