Güncel:
9. Trabzon Günleri Tanıtıldı
Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından “Trabzon’un Fethi’nin 556. Yıldönümü Kutlamaları ve 9.Trabzon Günleri” etkinliğinin tanıtım toplantısı Trabzon Sera Lake Resort Otel’de gerçekleştirildi.

Trabzon Protokolü, İlçe Belediye Başkanları ve Stk Başkanlarını da kapsayan geniş katılımlı toplantıda Trabzon Dernekleri Federasyonu  Başkanı Mustafa Demir Federasyonun faaliyetleri ve daha önce Dernekler Federasyonu olarak Türkiye Gündemine Trabzon’umuzu taşıyan önemli etkinliklerden oluşan bir sunum yaparak 26-29 Ekim 2017’de İstanbul Yenikapı Etkinlik alanında gerçekleştirilecek etkinliğin genel hatları hakkında bilgi verdi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu  Başkanı Mustafa Demir’in ardından söz alan bu önemli Organizasyonun tanıtım sorumlusu Abdurrahman Uzun etkinliğin detayları, program içeriği ve etkinliğin yapılacağı alanın teknik özellikleri hakkında katılımcılara sunum yaparak bütün katılımcıların görüşünü almak için mikrofonu toplantıyı takip eden Protokol üyelerine uzattı. Katılımcıların önerileri Dernek yöneticileri tarafından not edilerek etkinliğin daha önceki yıllarda olduğu gibi kusursuz ve dikkat çeken yönleriyle Türkiye gündemine oturması hedefleniyor.

Haber-Video: Arif AZAK

 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku