Güncel:
Abdullah kulübümüzün sembollerinden biri haline geldi

 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan milli sporcumuz Abdullah Öztürk, Trabzon’a döndü.

Öztürk ile birlikte 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda bronz madalya kazanan kardeşi Ali Öztürk ve ailesini havalimanında Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yusuf Hayırlıoğlu karşıladı.

Mehter takımıyla yapılan karşılamanın ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen üzeri açık otobüse binen Abdullah ve Ali Öztürk kardeşler, daha sonra şehir turu atarak sevinçlerini paylaştı.

Şehir turunun sonunda Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelen Öztürk kardeşler burada Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, Başkan Yardımcımız Emin Kahraman ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yusuf Hayırlıoğlu tarafından karşılandı.

Yusuf Hayırlıoğlu, elde edilen başarının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek, “Bu başarı için Abdullah kadar kendisini yetiştiren değerli ailesine de teşekkür etmek istiyorum. Abdullah kulübümüzün sembollerinden biri haline geldi, adeta özdeşleşti. Ailemizin bir üyesi konumunda. Başkanımızla da çok iyi bir diyaloğu var. Kendisini Galatasaray maçında stadyumumuzda ağırlayacağız. Abdullah’ın bize şans getireceğine eminiz” dedi.

Tokyo’daki oyunlara giden iki sporcumuzun da altın madalya kazandığını yineleyen Hayırlıoğlu, “Bu çok büyük bir gurur. İki sporcumuz da büyük iş başardı. Kendilerine Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Yönetim olarak futbola olduğu kadar amatör branşlara da büyük önem veriyoruz. Sporcularımız için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah süreç içerisinde Ali de kulübümüz bünyesine katılacaktır” diye konuştu.

Şampiyon sporcumuz Abdullah Öztürk ise 2016 yılında Rio’da da şampiyon olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Tokyo’da yaşadıklarım bambaşkaydı. Tek hedefim İstiklal Marşımızı çaldırmaktı. Üstelik final maçım da 30 Ağustos Zafer Bayramı’na denk geldi. 1-0 geriye düşmeme rağmen İstiklal Marşı hedefimi düşünerek toparlandım ve altın madalyayı kazandım. Bundan dolayı çok mutluyum. Ayrıca Trabzonspor’un sporcusu olmaktan da son derece gururluyum. Ben şampiyon oldum, şimdi sırada futbol takımımız var. Kendilerine başarılar diliyorum. Son olarak da Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kuruluna da destekleri için teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından yönetim kurulumuz tarafından Abdullah ve Ali Öztürk kardeşler ile Amatör Branşlar Koordinatörümüz Osman Arz’a plaket takdim edildi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku