Güncel:
'Adım Adım 2023; İl İl Anadolu” programı Trabzon'da gerçekleştirildi

 Adım Adım 2023; İl il Anadolu” temasıyla yapılan il ziyaretleri kapsamında Trabzon’a gelen heyette Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, TBMM idare Amiri Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MYK Üyesi Ferhat Çakıroğlu, MYK Üyesi Volkan Dudu, MYK Üyesi Afşin Birben, MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu, MYK Üyesi Musa Küçük, MYK eski Üyesi Prof. Dr. Şeref Oruç yer aldı.

Eski dönem İl Başkanları, Şalpazarı ve Çarşıbaşı Belediye Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Başkanı, İlçe Başkanları, Belediye Meclisi Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı, Kadın Aile Çocuk Engelli Politikalar Teşkilat, Ticaret Odası Başkanı, Baro Başkanı ve partililerin katıldığı toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Genel Merkez’de gelen heyet ve İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım’la Divan oluşturuldu.

MHP Trabzon İl başkanı Bekir Sıtkı Tarım yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

“DÜNYANIN en kritik coğrafyasında bulunan Anadolu'yu yeniden kontrolleri altına almaya çalışan emperyalist batının iç ve dış müdahalelerine karşı daha dik ve dirayetli, omurgalı bir duruş sergileyerek bu savaşı kazanmak adına, coğrafyasında büyük bir güç olmaya karar vermiş güçlü bir iradeden yana tercih yapılmıştır. Bizim yaptığımız dahili ve harici terörize örgütlerin ve devletlerin kıskacında yaşama ve yok olmama mücadelesi veren ülkemizin bir korunma ve savunma refleksinden başka hiç bir şey değildir. Yalan terörünü çok iyi kullanan Millet ittifakının etrafımızda cereyan eden ateş çemberini, yakan para, silah ve enerji denklemini boşa çıkarmamıza gücü yetmeyecektir. Geçmişteki 57. hükümetin itirazlarını ve yıkılma sürecini gördüğümüzde bugün ki hükümetimize yaşatılmak istenenler eskisinin aynıdır.

ECDADIMIZIN bize bıraktığı en büyük eser olan Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihsel hüviyeti ve kaderinin yol haritası Milliyetçi Hareket Partisi ve Lideri tarafından onurlu bağımsızlıkla çerçevelenmiştir.

Aynı anda hem Ortadoğu'da hem de Orta Asya'da oyun kurucu ve çekim gücü pozisyonuna yükselen Türkiye'yi; Dünya'nın tamamını saran küresel ve ekonomik sorunları bahane ederek itibarsızlaştırma gayretleri sonuç vermeyecektir.

1969'DAN BU GÜNE KADAR hangi sancağı ve mirası taşıdığımızı bilerek yolumuza devam ediyoruz. Türk milletini ve Devletini daha düne kadar Fetullahçı ve Amerikancı yörüngeye oturtmaya çalışanlara karşı gösterdiğimiz milli duruşumuzla abideleşmeye devam edeceğiz. Ecdadımızın Türk yurdu yaptığı bu toprakların yeni 1000 yıllarda da Türk yurdu kalması için bedeli ne olursa olsun vazgeçmeyeceğiz. Cumhur ittifakı siyasi bir metin yada rastgele oluşmuş bir protokol değildir. Mücadelesini daha aktif anlaşılır biçimde ve vereceğimizden hiç şüphemiz yoktur.

Ben 1969'da meşalesi yakılmış, 1000 yıllık Türk kültürüyle bezenmiş ve beslenmiş bir siyasi partinin mensubu, Lider Devlet Bahçeli'nin askeri olmaktan şeref duymaktayım. Bu vatana ve bayrağa olan sevgim ve muhabbetimin samimiyetten başka hiç bir karşılığı yoktur. Ülkücünün şerefi çile, ülkücünün onuru gözyaşıdır." dedi.

kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku