Güncel:
Afrin Operasyonu'nu Destekliyoruz

 Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, yaptığı açıklama ile Afrin operasyonunu destekliyoruz mesajı verdi.

Gedikli açıklamasında, "Ülke içinde ve dışında terörün tüm unsurlarına karşı verilen mücadeleyi destekliyor ve doğru buluyoruz" dedi. Suriye’nin kuzeyinde bir terör bölgesi kurma çalışmaları olduğunu dile getiren Gedikli, bu konuda Türkiye’nin ABD başta olmak üzere bölgedeki bütün koalisyon güçlerini, “Terörle aranıza mesafe koyun. Terörist ayrımı yapmadan bütün terör örgütlerine karşı birlikte mücadele edelim” şeklinde uyardığını anımsattı.

Buna rağmen ABD ve bazı batılı güçlerin Suriye’nin kuzeyinde PYD ve YPG’yi, “PKK’nın bir uzantısı değil de şirin görünecek SDG gibi uydurma bir isimle” bütün dünyaya sunup meşruiyet kazandırma gayreti içine girdiğine dikkati çeken Gedikli, Türkiye’nin buna müsaade etmeyeceğini söyledi.

Gökhan GEDİKLİ, "Türkiye’nin sınır güvenliği ve Ülke menfaatleri için Ülke içinde ve dışında terörle mücadele konusunda, Devletin tüm unsurları ortak stratejik bir şekilde hareket ediyor. Ülkemizin bekası için planlanan operasyonları destekliyor ve doğru buluyoruz" dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku