Güncel:
Ahmet Sezgin, Kelkit'de kenetlenme zamanı geldi.
Gümüşhane’nin Kelkit İlçesinde farklı sektörlerdeki işyerleri ile Bölgeye hizmet veren İş İnsanı ve 1954 Kelkit Belediyespor’un fanatik taraftarı Ahmet Sezgin takımın mevcut durumuna ilişkin yaptığı değerlendirmede Kulübün şuan ki durumu herkesin merak ettiği bir durum dışardan da birçok futbol sever arkadaşlarımız bunu soruyor. Bu saatten sonra ne olacak nasıl gidecek. Taraftar grubu nasıl bir tepki verecek. Yeni yönetime biz taraftar grubu olarak her zaman şunu söylüyoruz öncelik bizim için Kelkit’in değerleridir, Kelkit’in markasıdır. Bugün Kelkit Hürriyetspor  ya da 1954 Kelkit Belediyespor Kelkit için çok büyük bir değerdir, çok büyük markadır biz bu sürece kadar elimizden geldiğince destek olduk bundan sonrada inşallah olacağız ama tabi ki şuan pandemi yada benzeri olaylardan sebep işin açıkçası önümüzü çok göremiyoruz.

Bu süreçten sonra aslında bizi çok ciddi anlam da zor günler bekliyor ve belki 1954 Kelkit Belediyespor Bal liginden şu sürece kadar tabi ki Onursal Başkanımız Murat Akın, geçmiş dönem Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz, Kelkit halkı, taraftarlarımız, topçusu, yönetimi, teknik adamı olarak çok ciddi anlamda destek oldular. Biz her zamanki gibi takımımızın yanında olacağız takımımıza destek vereceğiz benim burada taraftara mesajım şu olur artık kenetlenme zamanı ayrımcılık ya da şu şunun adamıydı bu bunun adamıydı şu a partisiydi bu b partisiydi demeden değerimize sahip çıkalım Kelkit’i sahiplenelim bir üst tura bir üst lige taşıyalım.

Bal Ligin’de çok büyük fedakarlıklar oldu bir sürü  İşadamımız destek verdiler. Bu saatten sonra kalan topçular ya da alınacak topçularla alakalı bakmak gerekiyor şuan ciddi anlamda kimse önünü göremiyor ama biz şunu söylüyoruz Kelkit’e gelmiş her topçu Bal liginden ya da 3. lig sürecinde gerçekten vefalı çocuklar vefalı arkadaşlarımız her birini yakınen tanıyoruz zaten bu sürecide bence çok iyi idare edeceklerine adım gibi eminim dedi.

İlçemize yeni gelen futbolcu arkadaşlarımız buradaki vatandaşların o sıcaklığını, samimiyetini çok ciddi anlamda hissettikleri için gönül rahatlığıyla kalabiliyorlar yani o anlamda belki gerçekten arkadaşları çok taktir ediyorum ve her birine ciddi anlamda biz burada arkadaşlık ağabeylik yapıyoruz bizim işyerlerimize futbolcu arkadaşlarımız, yönetimdeki arkadaşlar, teknik arkadaşlarımıza kadar gelirler sürekli çayımızı çorbamızı içerler bizde nacizane burada hani yabancılık çekmesinler diye elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz olacağız dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku