Güncel:
Araklı 1961 Spor için Bursa'da Bir Araya Gelindi...
Araklı 1961 Spor Kulübünün tekrar eski şaşalı dönemlerine dönebilmesi adına çalışmalar sürüyor. Bursa’da bulunan Trabzonlular ve Araklılar bir araya geldiler. Organizasyonu Bursa Trabzonlular Derneği Başkanı Bekir Akyıldız ve Başkan Yardımcısı Orhan Aygün sağladı.

Programa Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız ve Araklı 1961 Spor Kulübü Başkanı Yusuf Çebi, iş adamları, Trabzonlu ve Araklılı vatandaşlar katıldı.

Birlik beraberlik içerisinde son derece güzel bir tablo ortaya konuldu. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Belediye Başkan Yardımcımız Burhan Akyıldız ve Araklı 1961 Spor Kulübü Başkanımız Yusuf Çebi ile Araklı 1961 Spor Kulübümüz için Bursa’dayız. Bursa organizasyonunu düzenleyen Bursa Trabzonlular Derneği Başkanı Bekir Akyıldız ve Başkan Yardımcısı Orhan Aygün beyin gayretleriyle güzel bir toplantı yaparak Araklı 1961 Spor Kulübümüze destek sağladık. Bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Bursa Trabzonlular Dernek Başkanımız Bekir Akyıldız’a ve Başkan Yardımcımız Orhan Aygün beye teşekkür ediyorum. Organizasyona katılan iş adamlarımıza, Trabzonlu ve Araklılı hemşehrilerimize teşekkür ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku