Güncel:
Araklı 4. Etap Sahil Projesi hayata geçiriliyor…

 Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Fatih Erol, Araklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Zihni Hancı, Belediye Meclis Üyesi, İmar Komisyonu Başkanı Kenan Bağçiçek ve Daimi Encümen Kemal Danışmaz Araklı’da sahil projesi kapsamında yapılacak 4. etap proje alanında incelemelerde bulundular.

 

Araklı Sahil projesinin 3 etabı daha önce bitirilip vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı  Fatih Erol’un ortak çalışmasıyla birlikte 4.etap da modern bir peyzaj mimarı ile yürüyüş yolu, bisiklet yolu, Lokanta ve sosyal alanların yapımına yakında başlanacak.

 

Teknik incelemelerin ardından açıklamada bulunan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Fatih Erol, Araklı Belediyemiz çok güzel bir sahil peyzaj projesi yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatı üzerine Araklı Belediyemiz ile bu projeyi kısa sürede hayata geçirmeyi amaçlıyoruz dedi.

 

Proje alanında incelemelerde bulunan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada öncelikle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu abimize teşekkür ediyorum. Araklı olarak istediğimiz her yatırımda her zaman yanımızda oldu, bundan dolayı çok mutluyuz dedi.

 

Öte yandan Çoruh Aksa Bölge Müdürü Ahmet Atmaca ile de bir araya gelen Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, İlçede elektrik konusunda yaşanan sıkıntılara yönelik istişarelerde bulunarak yapılması gereken işlemleri karara bağladılar.

 

Haber: Arif AZAK








Araklimedya.com
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku