Güncel:
ARAKLI-ARSİN PLATFORMUNDAN CUMHURBAŞKANI'NA ÇAĞRI…
Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve İl milletvekillerimiz 15 Temmuz’lar da Afrin’ler de velhasıl ülkemin üzerinde kötü emelleri olan her odakla mücadelede, her zaman en önde olmuş Karadeniz insanı, kapalı kapılar arkasında pazarlıklara kurban edilmek isteniyor; Bölgeniz; Hukuktan uzak, her yanı tutarsız, halkın katılmadığı dayatma ÇED raporu ile çöp edilemek isteniyor. Milyonlarca yılda oluşan mağaralardaki sarkıt ve dikitler, bölgemizin kaderini değiştirecek turizm potansiyeli görmezden geliniyor. TMMOB kapılarındaki; “Bırakın tesis kurmayı evleri bir an önce tahliye edin” uyarıları dikkate alınmıyor. “Heyelan kaçınılmaz” gerçeği vatandaşların bahanesi zannediliyor.

Zengin yer üstü ve yer altı suları ve bu suların bağlandığı Yanbolu deresi ve Yanbolu deresinden su alan Trabzon-Arsin Organize Sanayi Bölgesi zehirlenmek isteniyor. Mülki ve idari amirler; tüm bunları anlatmaya çalışan vatandaşların yüzlerine kapıları kapatıyor, randevu vermiyor görüşmüyor. İnsanlar kendi öz yurtlarında ikinci sınıf muamelesi görüyor.

Seçim zamanı olmayınca! Evler ve o evlerde yaşayan insanlar fotoğrafçılık hileleri ile yok sayılıyor. 15 bin Arsin ve Araklı’lı vatan evladına çöp muamelesi yapılıyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Bakanımız, Sizler ülkeye hizmet yoluna; ‘biz kimsesizlerin kimsesiyiz’ düsturuyla çıktınız. Mülki ve İdari amirlerin bile haklı davalarına duyarsız kaldığı mazlum insanlarımızın kimsesi olacağınızı ümit ediyoruz.


Adaletsizliğe, hukuksuzluğa dur demenizi bekliyoruz. Cennet Yanbolu Vadisi’nin tam kalbine 17 köyüm tam ortasına 15 bin nüfusun tam merkezine çöp tesisi kurulmasını istemiyoruz. Kararlılığımızı bir kez daha kamuyou ile paylaşır, saygılar sunarız.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku