Güncel:
Araklı Belediye Başkanı Recep ÇEBİ, İmar çalışmalarını yerinde inceledi…
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Kalaycı ve Mühendisler ile birlikte ilçede ki İmar çalışmalarını yerinde kontrol etmeyi sürdürüyor.

Başkan Recep Çebi, İmar incelemesinin ardından yaptığı açıklamada daha iyi bir kent görünümünün sağlanması için elimizden gelen gayreti meclis üyelerimizle birlikte gösteriyoruz. İnşallah Araklımızı bu konuda daha güzel yerlere getireceğiz dedi.

KAYBOLAN DEĞERLERİMİZ VE KALECİK KALESİNİN SIRRI PROJESİ ARAKLI'NIN GÖZ BEBEĞİ OLACAK !

Başkan Recep Çebi, açıklamasının devamında İlçemizin güzide yerlerinden olan Kalecik Mahallesi adını taşıdığı Kalecik Kalesinin tarihi ve doğal güzelliği olan alanların gelecek nesillere aktarılması adına projelendirilerek hayata geçirilmesi projesini gerçekleştiriyoruz. Tarihi dokusu, doğal güzelliği ve deniziyle birlikte değerlendirmeye aldığımız projemizin takipçisi olan ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANIMIZ SN. SÜLEYMAN SOYLU projemizin onaylanmasına büyük destek vermiştir. Ülkemize ve turizme kazandırılması adına yapmış olduğumuz projemiz hem tarihi dokuyu koruyacak hem de sosyal, kültürel ve turizmin gelişmesi anlamında İlçemizin, İlimizin ve Ülkemizin kalkınmasına ivme katacağı ayrıca tarihi dokunun gelecek nesillere aktarılması konusunda büyük bir kazanç sağlayacağı kaçınılmaz olacaktır dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
eyup sil 8 yıl önce

Incelemeylen is olmaz koylere bir grayder godersin bayram geliyor yollar perissn

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku