Güncel:
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin Yeni Yıl Mesajı...
 Her yeni yılın, yeni bir umut olduğu inancıyla…

Değerli Araklılı Hemşehrilerim… Geride bıraktığımız 2019 yılı içerisinde, sizlere hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba sarf ettik.

İnsanlarımızın yaşam standardını yükseltmek en büyük amacımız oldu. Sizlere açık olan Belediyemiz ve telefonlarımızla, 7 gün 24 saat şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla, fikir alışverişinde bulunduk.

Düğünlerde, bayramlarda, cenazelerde sizlerin mutluluğunu ve acısını paylaştık. Sadece vatandaşımızın rahat ve huzuru için koşturduk, Araklı’mızın layık olduğu modern-marka olabilecek yatırımlara imzamızı attık. Hizmet etmekten gurur duyduğumuz halkımızı, hak ettiği seviyeye yükseltecek hizmet yarışının 11. yılına yaklaşırken, yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz. Bunun için sizlerle beraber 2020 yılında daha çok çalışacağız, geleceğimize daha güzel bir Araklı bırakacağız. Bu bağlamda, 2020 yılında eskiye nazaran daha iyi bir Araklı için, halkımızın emrinde bir hizmetkar olduğumu, yine belirtmek istiyorum.

Açlıktan ve savaşlardan ölen masum insanların son bulduğu bir Dünya dileğiyle, Ülkemizde ve İlçemizde sağlıklı, mutlu, huzurlu milletçe birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz nice yıllar temenni ediyor, hayırlı günler diliyorum.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku