Güncel:
Araklı'da 115 Yaşındaki Balli Nine'nin Hayali Gerçek Oluyor

Trabzon'un Araklı ilçesine bağlı Yüceyurt Ortamahalle'deki evinde felçli olarak yaşayan ve yol olmadığı için doktora gitmek için torunun sırtında yaklaşık 800 mt. gitmek zorunda kalan 115 yaşındaki Balli Torlak'ın çağrısına kulak veren yetkililer yol çalışmasını başlattı.

Açıklamalarda bulunan Balli nine, en büyük hayalinin evlerine kadar yol yapılması olduğunu ve ölmeden bir kez olsun bu yolu görmek istediğini söylemişti. Torunu Temel Torlak, evlerine araç yolu olmadığından çok mağdur durumda olduklarını belirtirken, 115 yaşındaki Balli Ninesi'ni ayda iki kez doktora götürmek için sırtında taşıdığını belirtmişti. Balli Nine'nin ve torununun çağrısına kulak veren Araklı Belediyesi ormanlık alandan geçen yolu araç ulaşımına açmak için çalışma başlattı. İş makineleri çalışmalara başlarken, çalışmaların kısa sürede sonuçlanması bekleniyor.

Konuyla ilgili yetkililere teşekkür eden Temel Torlak "Sesimize kulak veren Büyükşehir ve Araklı Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz. İnşallah geçmişte olduğu gibi çalışmalar bu kez yarım kalmaz, biz de yolumuza kavuşmuş oluruz ve yol çilemiz sona erer" dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku