Güncel:
Araklı'da devam eden projeler masaya yatırıldı...
Araklı Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantısında devam eden projeler hakkında Meclis Üyeleri ile istişare edilerek son durum ve yol haritası değerlendirildi.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Meclis toplantımızı Meclis Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantımızda Araklı'da gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projeler üzerinde durduk. Özellikle geçtiğimiz günlerde Ak Parti İlçe Başkanımız Şaban Bıyık ile Ankara temaslarımızda İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ile bu hususları görüşmüştük. Kent Meydanı, Hükümet Konağı, Kültür Sarayı projelerimizi Sayın Bakanımıza sunduk. Ayrıca Özgen mahallemizde ve Yeşilce mahallemizde yapılan Kuran kurslarımızın çevre düzenlemeleri devam ediyor. Yurt binamızla ilgili çalışmalarımızda özel bir bina için sona doğru yaklaşıyoruz. İnşallah öğrencilerimizin eğitimlerini daha rahat bir şekilde almalarını sağlayacağız. Araklı'da Sanayi Sitemizin, TOKİ II. Etap Projemizin, Afet Konutlarımızın, Sahil Projesi 4. Etap Projesinin ve diğer projelerimizin yapımları devam ederken İlçemizin ileriye dönük gelişmesi için bizler yeni projelerle vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah yeni projelerimizi de hayata geçirerek Araklı'yı büyütmeye devam edeceğiz.

Ankara ziyaretimizden memleketimize geri dönerken Sayın Bakanımız Süleyman Soylu Bey bizleri uçağına davet etti kendileriyle beraber Trabzon'a geldik. İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'ya bu husustata ayrıca çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku