Güncel:
ARAKLI'DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman SOYLU’nun katılımıyla Atatürk Ortaokulu, Mobese Sistemi, Balıkhane, Belediye yeni Araç Parkı, Yolgören Mahallesi Çocuk Parkı’nın açılışı, Araklı Küçük Sanayi Sitesi,TOKİ 2. Etap Afet Konutları, Kalecik Kalesi Projesi ve İmam Hatip Lisesi Pansiyonu’nun temel atma töreni Araklı Atatürk Ortaokulu bahçesinde gerçekleşti.
Törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman SOYLU’ nun yanı sıra Trabzon Valisi Abdil Celil ÖZ, Araklı Kaymakamı Adnan TEZCAN, Araklı Belediye Başkanı Recep ÇEBİ, Siyasi Parti Temsilcileri, çevre İlçelerin Belediye Başkanları, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, hayırsever vatandaşlar, öğrenciler  ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
Törende konuşan Araklı Belediye Başkanı Recep ÇEBİ, açılışı yapılacak ve temeli atılacak projelerin önemine vurgu yaptı ve Araklı’nın geleceğini belirleyecek ihtiyaç duyulan önemli projeler hakkında Bakan Soylu’dan destek sözü aldı.
Törende konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman SOYLU, bu hizmetlerin Araklı’ya kazandırılmasında emeği geçen Trabzon Valimiz Abdil Celil ÖZ'e, Araklı Kaymakamına , Araklı Belediyesine, tüm hayırsever vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. Soylu konuşmasının devamında bölücü terör örgütüne yönelik ağır eleştirilerde bulunan bir konuşma yaptı.

Haber-Video : Arif AZAK


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku