Güncel:
Araklı İşitme Engelliler Derneğinden Başkan Çebi'ye Ziyaret
Araklı İşitme Engelliler Derneğinden dernek başkanı Temel Cevahir, Fatih Demiray, Hacer Demiray, Semanur Çakır, Abdulkadir Çakır, Tuğba Cevahir ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görev yapan tercüman Kübra Çolak Demir Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden oldukça memnun kaldığını ifade eden Belediye Başkanı Recep Çebi gençlerin taleplerini dinledi. Tercüman Kübra Çolak Demir’in eşliğinde taleplerini ileten Dernek Başkanı Temel Cevahir 70-80 adet üyelerinin bulunduğunu belirterek derneklerine yer bulunması hususuna değindi.

Belediye Başkanı Recep Çebi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Küçükdurmuş’a talimat vererek gençlere destek olunmasını belirtti. Dernek Başkanı Cevahir ve beraberindekiler çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Başkan Çebi konuşmasında; ”biz her daim vatandaşlarımızın ve gençlerimizin yanındayız. Gücümüz yettiğince hemşehrilerimizin tüm dertlerine derman olmak bizim görevimizdir. Araklı İşitme Engelliler Derneğinin ziyaretinden son derece memnuniyet duydum. Kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ

Haberi Oku